Връщане и замяна


Как протича процеса на връщане на продукт1. Попълнете вашия формуляр онлайн и го изпратете към нас. Ще получите имейл в потвърждение и входящ номер, за да проследите вашата рекламация .

2. Изпратете продукта до адрес: Гр. Бургас, Северна промишлена зона, ул. „Янко Комитов“ 16, за Diks94

3. Сумата ще бъде възстановена в рамките на 14 дни по вашата банкова сметка.Заявете връщане


Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката .

Заявете връщане

Отдел рекламации

Ако желаете да направите уточениние или да получите информация по-сложен казус, моля свържете се с нас :

Обадете ни се
+359 56 880 453
Телефон за връзка с отдел “Рекламации”
Пишете ни
office@diks94.com
Опишете вашия казус и ние ще ви отговорим в максимално кратък срок


Основна информация


1. Изпратете продукта след попълнен формуляр за връщане чрез формата от бутона по-горе.

2. Формуляр за право на отказ, можете да попълните от бутона в страницата след което да изпратите продукта, който желаете да върнете до адрес: Гр. Бургас, Северна промишлена зона, ул. „Янко Комитов“ 16, за Diks94, телефон: +359 56 880 453 (Моля, не изпращайте продуктите с наложен платеж). Посочете във формуляра вашата банкова сметка и след като получим продукта ви, ще въстановим сумата по вашата банкова сметка.

3. Сумата съответстваща на вашата рекламация, ще бъде възстановена в рамките на 14 дни, считано от датата на получаване на вашата пратка в центъра ни за обработка на рекламации.

4. Ако сте направили няколко отделни поръчки и желаете да направите рекламация за всяка отделна поръчка, моля попълнете формуляр по отделно за всяка поръчка. Рекламациите по всяка единична поръчка се преглеждат поотделно.

5. Внимание! Важно е да върнете продукта в неговата оригинална опаковка и с прилежащите му етикети и аксесоари. Продуктите трябва да бъдат с ненарушен търговски вид и без следи от употреба. Запазваме правото си да не уважим заявката ви за рекламация, в случай, че не е изпълнено някое от посочените по-горе условия.

Въпроси и отговори


Изпратете продукта обект на рекламацията ви до Гр. Бургас, Северна промишлена зона, ул. „Янко Комитов“ 16, за Diks94, телефон: +359 56 880 453. Попълнете вашия формуляр онлайн, чрез нашата форма от бутона "Заявете връщане" и изпратете продукта за своя сметка, чрез куриер до адрес:Гр. Бургас, Северна промишлена зона, ул. „Янко Комитов“ 16. Ние ще прегледаме изпратения от вас продукт и съобразно формуляра, ще възстановим сумата ви до 14 дни от датата на получаването на рекламацията. Ако желаете да направите рекламация по няколко поръчки едновременно, моля изпратете ги, заедно с техните формуляри отделно една от друга, тъй като всеки продукт обект на рекламация се разглежда поттделно.
*Разходите по транспортирането на продукта обект на рекламация са за сметка на клиента.
Можете да се възползвате от правото си на рекламация в рамките на 14дни, считано от датата на получаване на вашата поръчка.
Адресът на който се изпращат продуктите предмет на рекламация е:
Получател:
Diks94
Гр. Бургас, Северна промишлена зона, ул. „Янко Комитов“ 16
Телефон: +359 56 880 453
При поръчка онлайн е необходимо да изпратите погрешно избрания продукт и да изчакате възстановяване на сумата по съответния ред или ни позвънете на +359 56 880 453, за да стигнем заедно до най-доброто за вас решение. Поръчка на нов продукт можете да направите по всяко време в нашия онлайн магазин.

Моят профил

Вход / Регистрация